Prima pagină > Uncategorized > Datorii neplatite…inca.

Datorii neplatite…inca.

 

” Şi stăpânul s-a mâniat şi l-a dat pe mâna chinuitorilor, până va plăti tot ce datora. Tot aşa vă va face şi Tatăl Meu cel ceresc, dacă fiecare din voi nu iartă din toată inima pe fratele său. ” Matei 18-34,35

Nu-i aşa că ai greşit mult fată de Stapânul tău, Dumnezeu, şi când L-ai cunoscut tu personal pe Isus,  I-ai cerut iertare şi te-a iertat de toate, da, de toate fară să te certe, fară să-ţi atragă atentia că dacă se mai întâmplă o singură dată, gata, s-a terminat cu răbdarea Sa? Nu-i aşa că ai mai greşit şi după aceea şi totuşi El, Stăpânul, nu s-a lepădat de tine ci a mai pus gunoi la radăcina, te-a mai udat, a mai tăiat din ramurile sălbatice, ca să ramână doar cele altoite, şi înca mai asteaptă ca să aduci rod, să devii desăvârşit? Un verset mai sus spune “Eu ţi-am iertat toată datoria fiindcă m-ai rugat”, nici măcar nu ai facut ceva, un lucru oricât de mic ca să meriţi iertarea doar, L-ai rugat. Atunci pentru ce ţi-e atât de greu să-l ierţi pe fratele tău care ti-a greşit, oare ţi-a greşit mai mult decât ai greşit tu lui Dumnezeu? Din pildă, Domnul spune, că unul datora zece mii DE GALBENI iar celălalt o sută DE LEI. Ce diferenţă izbitoare pentru cine vrea să ia seama. Curios este că stăpânul l-a dat pe mana chinuitorilor până va plăti tot ce datora. Unde, în iad? Nu, acolo nu se plătesc datoriile acolo se execută sentinţele. Deci când nu vrei să ierţi datoria fratelui tău, vei fi dat pe mâna chinuitorilor şi nu-ţi vei găsi pacea şi liniştea până nu vei plăti tot ce datorezi.

Aşa că eu zic, mai bine, să iertăm din toată inima pe cei ce ne-au greşit pentru că este mult mai uşor şi avem mult mai puţin de iertat decât de datorat!

Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: