Prima pagină > Uncategorized > Din bucuria unei inimi!

Din bucuria unei inimi!

 

” O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mâhnit usucă oasele. ” Proverbele 17:22

Jeanne Calmont a murit la 122 ani şi a intrat în cartea recordurilor ca cea mai în vârstă femeie. Întrebată care este secretul longevităţii ei a răspuns ‘RÂSUL’ , Ştiinţa medicală dovedeşte că râsul întăreşte sistemul imunitar, micşorează presiunea sângelui şi contracareaza inerţia provocată de depresie. Cum poţi să spui ca eşti iertat, că Dumnezeu te protejează, că vei merge în cer şi totuşi să traieşti viaţa de parcă ai mâncat mere padureţe? Atitudinea ta are un impact mai mare asupra oamenilor decât teologia ta . Când te vor vedea bucurându-te în vremurile grele ei se vor întreba care iţi este secretul. Ei se gândesc ‘ce ai tu, vreau să am şi eu ‘. Bucuria este combustibilul care te ajută să mergi, iar Domnul este izvorul ei!

Bucuraţi-vă în Domnul zic iaraşi zic bucuraţi-vă!

Categorii:Uncategorized
 1. balaban gabriela
  29 decembrie 2009 la 21:05

  Da asa este,trebuie sa ne bucuram si sa radem chiar si atunci cand trecem prin incercare..O sa ma bucur in Domnul meu mereu.

  • 13 martie 2010 la 13:25

   Ma bucur de aceasta atitudine.Fii binecuvantata!

 2. Gabriel
  30 decembrie 2009 la 8:46

  Cei ce stau alaturi de Domnul se vor bucura mereu, chiar daca in anumite momente sunt coplesiti de greutatea incercarilor care apasa peste copiii lui Dumnezeu. Tristetea apare atunci cand pierdem contactul cu cerul, dar imediat ce contactul este restabilit apare si zambetul pe fetele copiilor Domnului.

 3. lucia
  30 decembrie 2009 la 21:54

  pace ,in urma cu aproximativ un an am trait o experienta foarte inedita pt mine, foarte multe semne de intrebare am in urma acelei intamplari, .Am putea lua legatura telefonic sa vorbim , ati fi omul care miar putea deslega un mister foarte mare pt mine, Stiu ca dumnezeu nu ma va lasa fara raspunsuri la lucrurile ce mi sau intamplat,chiar daca nu imi veti da nr de telefon. Chiar daca a fost o greseala ,o indrazneala din partea mea sau mia vorbit dumnezeu tot voi afla odata. Astept sami lasati nr de telefon si eu va voi suna. Nu ne cunoastem nu am avut nici o data ocazia sa ne intalnim.

  • 13 martie 2010 la 13:24

   Pentru un dialog,puteti folosi adresa de email:tineret_betel2007@yahoo.com.Pastor Stefan Ivan.

 4. 2 ianuarie 2010 la 16:18

  Slavit sa fie Domnul ca avem un pastor ca dvs.VA pretuiesc mult si ma rog ca Dl sa va intareasca prin toate greutatile prin care treceti:) Sunteti cel mai bun pt tineri si nimeni nu imi schimba parereea.

  cu toata inima,Lavinia Gorgoteanu

 5. dana capus
  14 mai 2010 la 11:55

  Domnul,sa te binecuvinteze,viteazule!lucrarea pe care a ti facut o in biserica Betel cu tinerii,este raspunsul la rugaciuniile noastre,cei mai in varsta,ne am fi dorit si noisa avem un pastor la tineret,ca d _voastra care sa ne impulsioneze sa lucram pt.Dl.ca tineri.Slavit sa fie Dl,pt ca mai are lucratori ca si d-voastra.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: