Prima pagină > Uncategorized > In puterea noastra

In puterea noastra

„V-am spus aceste lucruri ca sa AVETI PACE IN MINE. In lume veti avea necazuri, dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33.

Traim intr-o lume cazuta . De aceea Isus a spus ca in ea vom avea necazuri si ca vom infrunta multe impotriviri. Pentru ca Dumnezeu a stiut in ce fel va incerca raul sa ne doboare, in intelepciunea Lui a pregatit si calea de scapare pentru a iesi biruitori din incercare. Este important sa nu dam inapoi sau sa deviem de la calea pe care ne-a pus-o Domnul inainte. Suntem copiii ai lui Dumnezeu si suntem inzestrati cu tot ce avem nevoie in cursa aceasta. Poate te confrunti cu necazuri in familie, la locul de munca, in afaceri, la scoala, in ce priveste starea de sanatate , in domeniul financiar sau in altele. Poate ca situatia pare de-a dreptul disperata si lipsita de solutii; suvoiul care te intimideaza si te stoarce de puteri incearca sa te sileasca sa te dai batut dar vestea buna este ca:”
Tot ce este cu neputinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu”. Oricat de dificile sunt imprejurarile in care te gasesti, ele nu sunt imposibil de depasit pentru Dumnezeu. Ai nevoie de un singur lucru si anume CREDINTA, Isus a spus:”TOATE LUCRURILE SUNT CU PUTINTA CELUI CE CREDE”(Marcu 9:23). Imposibilul devine posibil prin credinta si nu prin abilitatile noastre omenesti. Dumnezeu este de partea noastra si nimeni nu ne doreste mai mult succesul in viata decat Dumnezeu Insusi. El a pregatit o viata nemaipomenita care prevede un final minunat prin care vei lasa in urma o mostenire a credintei, a semnificatiei si a maretiei spre folosul altora. Trecutul nu mai are importanta, nu-l poti schimba, viitorul nu stii daca este al tau, dar ziua de azi este toata la indemana ta profita din plin de bunatatea si indurarea Domnului si mareste-ti credinta pentru a uza de ea si pentru a birui puternicul curent care iti sta impotriva.

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Dan S.
    9 martie 2015 la 22:33

    ,, si mareste-ti credinta”… foarte correct exprimat , desi ucenicii au rugat pe Domnul Isus sa le mareasca credinta , credinta vine doar in urma auziri cuvantului ceea ce depinde numai de noi . Multa sanatate si binecuvantari , frate Stefan .

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: