Prima pagină > Uncategorized > O lecție rară

O lecție rară

Cine ar mai cere azi Domnului să-l învețe să se roage? Ucenicii lui Isus, au făcut-o. Au insistat pe lângă Învățătorul lor ca să-i pregătească într-un domeniu vital al vieții de credință, și anume, să se roage fierbinte. E un subiect închis pentru mulți credincioși. Avem repetiții de cor, de orchestre și fanfare, pentru grupuri de tineri și copii, DAR nu avem timp rezervat…instruirii în vederea rugăciunii.

Într-o generație care lasă să se înțeleagă că le știe pe toate, ne vedem în postura unei misiuni aproape imposibilă în încercarea de a preda acestei generații lecția rugăciunii. Ce ar trebui să se întâmple? O trezire duhovnicească care să ne deschidă ochii să vedem drumul spre locul rugăciunii, spre altarul în fața căruia n-am mai îngenunchiat de mult timp. Urgența acestor zile este legată de luptă cu provocările vieții acesteia, provocări care ne solicită răspunsuri inspirate obținute pe genunchi.

Cred că, odată învățată lecția rugăciunii, ne va fi mult mai ușor să transformăm orice situație într-un motiv de rugă înaintea Stăpânului din Cer, care este gata să ne asculte. Lecția rugăciunii nu numai că ne este predată în fiecare zi, dar este întotdeauna urmată de aplicația practică. În fiecare zi este testată la tot pasul. Cu ce să începi? Cu o rugăciune. Restul vine de la Duhul Sfânt.

Veniți să ne rugăm!

Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: